Over Flexiq

      Visie
De pensioen- en levenmarkt verandert. Wet- en regelgeving, politieke, economische en maatschappelijke invloeden veroorzaken veel turbulentie. Flexiq biedt de ultieme externe krachten om orde te scheppen in de chaos. Onze ambitie is een oplossing te bieden voor alle pensioenproblemen binnen uw administratie syste(e)m(en). Wij tillen het werk naar een hoger plan, vinden keerpunten en scheppen nieuwe mogelijkheden en kansen. Altijd gepassioneerd, ondernemend en uitdagend. Dat is Flexiq.

Missie 
In het bedrijfsleven draait alles om kracht: menskracht, denkkracht, veranderkracht, inlevingskracht, durfkracht, communicatiekracht en kracht om door te pakken. Kracht van binnen én kracht van buiten.

De Flexiq consultants leveren constante kwaliteit en ondersteuning op HBO/WO niveau. Zij acteren op het snijvlak van IT en business. Flexiq staat voor gepassioneerd, ondernemend en uitdagend.

De gepassioneerde Flexiq
Passie maakt Flexiq onweerstaanbaar. Gedrevenheid is de enige schoonheid waar leeftijd geen vat op heeft. Niets is zo meeslepend als echte bezieling. We love lasting beauty. Flexiq haalt met hartstocht ieders beste kant naar boven.

De ondernemende Flexiq 
Wie onderneemt legt verbanden. Ziet wat er kan. Rust niet voor hij weet hoe hij het onderste uit de kan haalt. Geld is een product van handelende intelligentie. Flexiq denkt lenig, denkt door, denkt winstgevend.

De uitdagende Flexiq 
Het zijn de uitdagers die de wereld verder brengen. Status quo is geen optie. Verandering is noodzakelijk. Van perspectief, van spijs, van denken, van doen. Flexiq heeft oog voor alle belanghebbenden. Flexiq gelooft in confronteren om te floreren en toont lef.

Ambitie 
De ambitie voor de komende jaren is om in de top van de consultancy bedrijven in de pensioen- en leven-markt te blijven. Uitgangspunt daarbij is het bieden van kwaliteit en de focus op de lange termijn relatie. Dit maken wij mogelijk door de juiste mensen aan te nemen, onze consultants periodiek te trainen en bij te scholen en frequent hen te evalueren. Voor deze evaluatie maken wij gebruik van de input die wij krijgen van opdrachtgevers.

Alles komt samen in de X van Flexiq 
De X van Flexiq staat voor het keerpunt, de oplossing, richtinggevend, spiegeling, een focuspoint, een extra stap. 

Bevindt u zich met uw organisatie op een keerpunt of kruispunt? Flexiq helpt u de juiste richting te vinden. De Flexiq consultant bekijkt de lopende processen in uw organisatie en houdt u een spiegel voor, waarbij wij de confrontatie niet uit de weg gaan. Altijd met de focus op de opdracht die u heeft vastgesteld. Onze medewerkers zorgen voor een extra stap en veranderen de status quo in een nieuwe omgeving vol uitdagingen. De Flexiq consultant helpt u gepassioneerd uw gewenste perspectief te vinden en dat noemen wij:

Uplifting life