flexIQ steunt de Prinses Maxima Centrum Foundation

Samen tegen kinderkanker.

flexIQ steunt de Prinses Maxima Centrum Foundation

Was er een specifieke aanleiding om de Prinses Maxima Centrum Foundation te ondersteunen?

In 2020 hebben wij als bedrijf een mooi en nuttig initiatief gesteund. In plaats van een kerstgeschenk te geven aan relaties, droegen wij een steentje bij aan het belangrijke werk van Voedselbanken Nederland. Dit idee is door velen zeer gewaardeerd. flexIQ heeft er voor gekozen om dit jaar een geldbedrag te doneren aan de Prinses Máxima Centrum Foundation. Hun missie is ieder kind met kanker te genezen, met optimale kwaliteit van leven. Door de concentratie van kennis en expertise is het Prinses Maxima Centrum het grootste in zijn soort.

En waarom de Prinses Maxima Centrum Foundation ?

Dit heeft alles te maken met de situatie in het gezin van Magchiel Kessen. In mei 2021 kreeg zijn oudste dochter Milou, op dat moment 11 jaar, de vreselijke diagnose van kanker in haar hersenstam, een hersenstamtumor die niet operabel is en daardoor is Milou ongeneeslijk ziek. Dit zet de wereld van Milou, van Magchiel, de rest van zijn gezin, flexIQ en iedereen die hun lief heeft totaal op zijn kop.

Toen wij gingen nadenken over het goede doel dat wij in 2021 wilden gaan steunen was dat besluit dan ook snel genomen. Op deze manier komt het goede werk van de Prinses Maxima Centrum Foundation wel erg dichtbij.

Blijft het bij het eenmalig overmaken van een gift?

Als wij iets doen, dan doen wij het meteen goed en ook voor de langere termijn. Deze werkwijze geldt in onze eigen business en dat willen wij ook voor de Prinses Maxima Centrum Foundation zo insteken. Onze klanten, medewerkers en businessrelaties vertellen wij over hun werk en wat dit betekent voor veel kinderen en hun gezinnen. Op deze manier hopen wij dat ons netwerk ook een bijdrage wilt leveren aan het Prinses Maxima Centrum.

Meer weten?

Neem eens een kijkje op de website van de Foundation:https://foundation.prinsesmaximacentrum.nl

Mocht jij een schenking willen doen aan de Prinses Máxima Centrum Foundation dan kan dit ook via onze teampagina:Teampagina bekijken.

Magchiel Kessen en Gerrit Noorman.