referenties

klanten over flexIQ

“Sinds een kleine 10 jaar doen wij met enige regelmaat een beroep op flexIQ voor het leveren van tijdelijke ondersteuning bij werkzaamheden voor onze pensioenuitvoering. Dat zijn bijvoorbeeld informatie analisten, testers, stafmedewerkers of administratieve medewerkers. Zonder uitzondering is tot nu toe iedere inzet vanuit flexIQ erg succesvol gebleken. flexIQ kent zijn medewerkers en onze organisatie, waardoor de juiste mensen worden voorgesorteerd. De rode lijn die wij zien in het functioneren van de flexIQ medewerkers is dat ze snel ingewerkt en dus productief zijn, kwalitatief hoogstaand werk leveren, breder kijken dan hun eigen takenpakket en goed communiceren en samenwerken. Daarnaast geldt voor flexIQ en zijn medewerkers: afspraak is afspraak. Kortom: een goede partner voor het bereiken van resultaten!”
Annemiek Kessels & Rob Meyer
teammanager pensioenuitvoering & manager change
"Ik werk al sinds de oprichting van flexIQ in 2007 met hen samen. In de periode dat wij complexe migraties en wetgevingstrajecten moesten doen, maar ook nu waarin we steeds meer aan procesautomatisering werken. Altijd hebben we goede collega’s gedetacheerd gekregen. Mensen die flexibel zijn en iets extra’s brengen. Voor mij is flexIQ gewoon een betrouwbare partner."
Lucien Rooker
manager account support life corporate
"Ik werk al jaren prettig samen met flexIQ. Wat mij aanspreekt is de no nonsense aanpak en hun oog voor fit en kwaliteit. De opdracht en de behoefte worden vooraf goed doorgrond, er wordt meegedacht in de oplossing en de aangeboden kandidaten passen altijd goed op de vraag. Als er twijfel is bij een aangeboden kandidaat dan wordt dat vooraf ook bespreekbaar gemaakt. De hoge kwaliteit van de mensen maakt dat deze snel een grote waarde toevoegen aan het proces en het team waarin zij werken."
Michael Meijer
productowner pioen changeketen pensioenbeheer, PGB Pensioendiensten
filter referenties
toon alles
testen
data kwaliteit
implementatie

testen
lees meer
"standaard software testen, weten wat relevant is in de pensioenmarkt en de ICT oplossing"

Bij een van onze klanten hebben wij nieuwe releases en bugfixes die de software leverancier aanleverde getest. In een gezamenlijke inspanning met medewerkers van de klant werd de nieuwe software onder handen genomen.

data kwaliteit
lees meer
"data analyse, data correctie en aanvulling, structurele procesverbeteringen"

Bij een van onze klanten was de data niet volledig up-to-date. Dit had de nodige consequenties in het operationele proces, zeker in het gebruik van het automatiseringssysteem. Er werd dan ook besloten tot een opschoningstraject.

implementatie
lees meer
"Tijdens een grootschalige implementatie, medewerkers opleiden, testen en de oplossing beheren"

Onze klant had besloten om een nieuw pensioenadministratie systeem te gaan implementeren. De rol van flexIQ in dat grootschalige project was om de medewerkers op te leiden, de aangeleverde standaardsoftware van de leverancier te testen en de afdeling functioneel beheer te ondersteunen.