BPO beheer

continuïteit, ontzorging en kostenbeheersing realiseren

flexIQ neemt het beheer van de pensioenadministratie oplossingen Maia, LifeTime en uw eigen ontwikkelde applicatie graag van u over. Het applicatiebeheer en het testen van deze oplossingen is bij ons in goede handen. Dienstverlening met perspectief.

BPO beheer continuïteit, ontzorging en kostenbeheersing realiseren

flexIQ neemt het beheer van de pensioenadministratie oplossingen Maia, LifeTime en uw eigen ontwikkelde applicatie graag van u over. Het applicatiebeheer en het testen van deze oplossingen is bij ons in goede handen. Dienstverlening met perspectief.

continuïteit

Wij bieden continuïteit tijdens een transitieperiode. U richt zich op andere zaken, bijvoorbeeld een overgang naar een nieuwe oplossing. In de tussentijd blijft het beheer op een professionele en vakkundige manier uitgevoerd worden. De interne en externe klanttevredenheid is gegarandeerd. Zo heeft u geen zorgen over voldoende gekwalificeerde expertise en blijft u goed ondersteund worden.

 MMK0 HR
 MMK LR

ontzorging

Het biedt u tijd en ruimte om uw aandacht te richten op nieuwe uitdagingen. Ook in de uitvoering van deze diensten zijn wij gericht op verbeteringen in processen, communicatie en daarmee in klanttevredenheid.

kostenbeheersing

Natuurlijk is het beheersen van de kosten cruciaal. In een persoonlijk gesprek lichten wij u graag toe hoe wij dit concreet handen en voeten geven en welke financiële voordelen dit voor u heeft.

 MMK LR

de voordelen van BPO beheer door flexIQ

Door het overnemen van het applicatiebeheer bieden wij onze klanten:

  • Ontzorging. flexIQ neemt de zorg voor een goede uitvoering van het applicatiebeheer over.
  • Continuïteit. Verzekerd zijn van voldoende en adequate expertise.
  • Kostenbeheersing. De kosten in de hand houden.
  • Focus verleggen. In staat zijn om de aandacht maximaal te richten op andere zaken.

de mensen achter flexIQ

Sinds 2013 ben ik onderdeel van het flexIQ-team. flexIQ staat voor mij voor kwaliteit van het werk, teamspirit en persoonlijk contact. Naast ons werk hebben wij regelmatig teammeetings en kennissessies met aansprekende gasten. flexIQ staat ook voor gezelligheid en leuke activiteiten, een hechte club collega’s.
Natoushka Isenia
senior consultant
Ik was op zoek naar een werkgever waar ik in mezelf verder kan investeren in de IT-Pensioenwereld. Een bedrijf waar ik elke collega ken. Een bedrijf dat aandacht besteedt in zowel je persoonlijke als carrière ontwikkeling. Dat bedrijf is flexIQ.
Mei-Fung Ho
Senior Consultant
In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar flexIQ. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. flexIQ onderscheidt zich door een persoonlijke benadering zowel bij het vinden van opdrachten als in de omgang met de medewerkers. Consultants worden, in goed overleg, voorgedragen bij opdrachtgevers. Hierbij wordt rekening gehouden met de keuzes van flexIQ en zeker ook met de ontwikkeldoelen van de medewerker.
Ties Hijne
senior consultant
flexIQ helpt mij om mijn ambities waar te maken en mijn werk continue naar een hoger plan te tillen! Ik vind het fantastisch om onderdeel van flexIQ te zijn en kijk met vertrouwen naar de toekomst!
Muhammet Ögütcüoglu
senior consultant
De belangrijkste reden om al ruim 12,5 jaar actief te zijn bij flexIQ is voor mij dat ik altijd geprikkeld moet worden om mij te blijven ontwikkelen. Bij flexIQ is die prikkel er altijd en zijn er voldoende uitdagende opdrachten. flexIQ staat voor mij ook voor een professioneel gerunde organisatie en een informele sfeer met korte lijnen. Al deze zaken spreken mij bijzonder aan.
Issam Oukrich
senior consultant