consultancy

ondersteunen, overnemen en verbeteren

Wij richten ons volledig op de pensioenbranche. Met onze ervaren consultants zijn wij actief op het snijvlak van IT en business. Dagelijks bezig in trajecten op het terrein van testen, beheer, migraties, implementaties, conversies en dataschoning.

consultancy ondersteunen, overnemen en verbeteren

Wij richten ons volledig op de pensioenbranche. Met onze ervaren consultants zijn wij actief op het snijvlak van IT en business. Dagelijks bezig in trajecten op het terrein van testen, beheer, migraties, implementaties, conversies en dataschoning.

ondersteunen

Klanten helpen om achterstanden weg te werken, implementatieprojecten succesvol op te leveren, migraties en transities mogelijk te maken en te zorgen voor actuele en betrouwbare data.

overnemen

Of het nu gaat om het opleiden en begeleiden van medewerkers, het doorvoeren van mutaties in uw systemen, het testen en het beheren van pensioenadministratie oplossingen, wij nemen u graag het werk uit handen.

verbeteren

Niet zo maar aan de slag. Wij signaleren knelpunten, komen met verbeteringen en willen die samen met de klant oppakken. Op het terrein van processen, automatisering en datakwaliteit.

klantwaardering

Wij houden op regelmatige basis klantevaluaties. Ons doel is om jaarlijks minimaal een 8,5 als rapport- en kwaliteitscijfer te krijgen. Wij blijven elke dag gedreven om verbeteringen te realiseren.

de pensioenadministratie systemen
waar wij verstand van hebben

  • Maia
  • LifeTime
  • Plexus
  • AxyLife
  • Vactas
  • LeanApps Life
  • IV-PA
  • SAP
Pensioensadministratie ervaring systemen

de mensen achter flexIQ

De belangrijkste reden om al bijna 12 jaar actief te zijn bij flexIQ is voor mij dat ik altijd geprikkeld moet worden om mij te blijven ontwikkelen. Bij flexIQ is die prikkel er altijd en zijn er voldoende uitdagende opdrachten. flexIQ staat voor mij ook voor een professioneel gerunde organisatie en een informele sfeer met korte lijnen. Al deze zaken spreken mij bijzonder aan.
Issam Oukrich
senior consultant
flexIQ helpt mij om mijn ambities waar te maken en mijn werk continue naar een hoger plan te tillen! Ik vind het fantastisch om onderdeel van flexIQ te zijn en kijk met vertrouwen naar de toekomst!
Muhammet Ögütcüoglu
senior consultant
Sinds 2013 ben ik onderdeel van het flexIQ-team. flexIQ staat voor mij voor kwaliteit van het werk, teamspirit en persoonlijk contact. Naast ons werk hebben wij regelmatig teammeetings en kennissessies met aansprekende gasten. flexIQ staat ook voor gezelligheid en leuke activiteiten, een hechte club collega’s.
Natoushka Isenia
senior consultant
In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar flexIQ. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. flexIQ onderscheidt zich door een persoonlijke benadering zowel bij het vinden van opdrachten als in de omgang met de medewerkers. Consultants worden, in goed overleg, voorgedragen bij opdrachtgevers. Hierbij wordt rekening gehouden met de keuzes van flexIQ en zeker ook met de ontwikkeldoelen van de medewerker.
Ties Hijne
senior consultant