consultancy

ondersteunen, overnemen en verbeteren

Wij richten ons volledig op de pensioenbranche. Met onze ervaren consultants zijn wij actief op het snijvlak van IT en business. Dagelijks bezig in trajecten op het terrein van testen, beheer, migraties, implementaties, conversies en dataschoning.

consultancy ondersteunen, overnemen en verbeteren

Wij richten ons volledig op de pensioenbranche. Met onze ervaren consultants zijn wij actief op het snijvlak van IT en business. Dagelijks bezig in trajecten op het terrein van testen, beheer, migraties, implementaties, conversies en dataschoning.

ondersteunen

Klanten helpen om achterstanden weg te werken, implementatieprojecten succesvol op te leveren, migraties en transities mogelijk te maken en te zorgen voor actuele en betrouwbare data.

overnemen

Of het nu gaat om het opleiden en begeleiden van medewerkers, het doorvoeren van mutaties in uw systemen, het testen en het beheren van pensioenadministratie oplossingen, wij nemen u graag het werk uit handen.

verbeteren

Niet zomaar aan de slag. Wij signaleren knelpunten, komen met verbeteringen en willen die samen met de klant oppakken. Op het terrein van processen, automatisering en datakwaliteit.

klantwaardering

Wij houden op regelmatige basis klantevaluaties. Ons doel is om jaarlijks minimaal een 8,5 als rapport- en kwaliteitscijfer te krijgen. Wij blijven elke dag gedreven om verbeteringen te realiseren.

de pensioenadministratie systemen

waar wij verstand van hebben

  • Maia
  • LifeTime
  • Plexus
  • AxyLife
  • Vactas
  • LeanApps Life
  • IV-PA
  • SAP
Pensioensadministratie ervaring systemen

de mensen achter flexIQ

De belangrijkste reden om al ruim 12,5 jaar actief te zijn bij flexIQ is voor mij dat ik altijd geprikkeld moet worden om mij te blijven ontwikkelen. Bij flexIQ is die prikkel er altijd en zijn er voldoende uitdagende opdrachten. flexIQ staat voor mij ook voor een professioneel gerunde organisatie en een informele sfeer met korte lijnen. Al deze zaken spreken mij bijzonder aan.
Issam Oukrich
senior consultant
flexIQ helpt mij om mijn ambities waar te maken en mijn werk continue naar een hoger plan te tillen! Ik vind het fantastisch om onderdeel van flexIQ te zijn en kijk met vertrouwen naar de toekomst!
Muhammet Ögütcüoglu
senior consultant
Sinds 2013 ben ik onderdeel van het flexIQ-team. flexIQ staat voor mij voor kwaliteit van het werk, teamspirit en persoonlijk contact. Naast ons werk hebben wij regelmatig teammeetings en kennissessies met aansprekende gasten. flexIQ staat ook voor gezelligheid en leuke activiteiten, een hechte club collega’s.
Natoushka Isenia
senior consultant
“Vanaf april 2016 werk ik bij flexIQ en nog steeds met erg veel plezier. flexIQ durft te investeren in mensen en dit betaalt zich uit in prettige lange termijn relaties met zowel medewerkers als klanten. Hierdoor is de waardering vanuit zowel klanten als medewerkers altijd hoog. flexIQ staat bij mij voor een persoonlijke organisatie die mij continu mogelijkheden geeft om uitdagende opdrachten te doen bij verschillende werkgevers binnen de pensioensector. Als je plezier hebt in je werk dan heeft hier uiteindelijk iedereen profijt van. flexIQ is een bedrijf die dit als geen ander begrijpt.”
Yavor de Groot
senior consultant
Per 1 oktober 2021 ben ik gestart bij flexIQ. De belangrijkste reden van mijn keuze voor flexIQ is de variatie in uitdagende opdrachten, de waardering van de klanten en medewerkers en uiteraard de goede positionering van flexIQ in de pensioensector.
Feysel Özdemir
consultant