IT oplossingen

efficiënter maken, professionaliseren en innoveren
Samen met onze businesspartners hebben wij specifieke IT oplossingen ontwikkeld en zijn nu druk bezig deze in de markt te zetten en te implementeren.


IT oplossingen efficiënter maken, professionaliseren en innoveren
Samen met onze businesspartners hebben wij specifieke IT oplossingen ontwikkeld en zijn nu druk bezig deze in de markt te zetten en te implementeren.


voorbeelden

Innovatie in de communicatie met pensioendeelnemers. Een app inzetten die via o.a. telefoon en tablet is te gebruiken, een korte implementatie tijd heeft en tegen zeer lage kosten is aan te schaffen; wij maken het mogelijk.

Met deze mobile ID-check app hoeven pensioendeelnemers in het buitenland niet naar officiële instanties voor hun levensbewijs. Pensioenuitvoerders kunnen het resultaat digitaal verwerken.

PayChecq is dé applicatie voor geautomatiseerde looncontroles ter vaststelling van de juiste pensioenpremies. De oplossing signaleert of werkgevers te veel of te weinig betalen aan pensioenfondsen en tevens of werknemers mogelijk pensioenaanspraken mislopen.

Sequence Solutions versnelt het converteren, schonen en digitaliseren van data. Deze krachtige tool bevat uitgebreide track & trace functionaliteit met volop mogelijkheden tot het koppelen van interne en externe systemen, inclusief proces-ondersteuning, toegangsbewaking en uiteenlopende rapportages.

Samen met Afas uit Leusden is flexIQ een zeer innovatieve Excasso-oplossing in de markt aan het zetten. Met een eigen uitkeringsportaal en een app voor uitkeringsgerechtigden bieden wij realtime inzicht, klantinteractie op een hoog niveau, dashboarding en efficiënte digitale processen. Voor pensioenuitvoerders betekent dat: lage kosten, ontzorging door BPO, grip op het excasso-proces en meer binding met uitkeringsgerechtigden. Op basis van digitale innovatie en uitstekende service, durven Afas en flexIQ anders dan anderen te zijn. Excasso opnieuw uitgevonden!

de mensen achter flexIQ

Sinds 2013 ben ik onderdeel van het flexIQ-team. flexIQ staat voor mij voor kwaliteit van het werk, teamspirit en persoonlijk contact. Naast ons werk hebben wij regelmatig teammeetings en kennissessies met aansprekende gasten. flexIQ staat ook voor gezelligheid en leuke activiteiten, een hechte club collega’s.
Natoushka Isenia
senior consultant
In 2011 heb ik de overstap gemaakt naar flexIQ. Daar heb ik tot op de dag van vandaag geen spijt van. flexIQ onderscheidt zich door een persoonlijke benadering zowel bij het vinden van opdrachten als in de omgang met de medewerkers. Consultants worden, in goed overleg, voorgedragen bij opdrachtgevers. Hierbij wordt rekening gehouden met de keuzes van flexIQ en zeker ook met de ontwikkeldoelen van de medewerker.
Ties Hijne
senior consultant
De belangrijkste reden om al ruim 12,5 jaar actief te zijn bij flexIQ is voor mij dat ik altijd geprikkeld moet worden om mij te blijven ontwikkelen. Bij flexIQ is die prikkel er altijd en zijn er voldoende uitdagende opdrachten. flexIQ staat voor mij ook voor een professioneel gerunde organisatie en een informele sfeer met korte lijnen. Al deze zaken spreken mij bijzonder aan.
Issam Oukrich
senior consultant
flexIQ helpt mij om mijn ambities waar te maken en mijn werk continue naar een hoger plan te tillen! Ik vind het fantastisch om onderdeel van flexIQ te zijn en kijk met vertrouwen naar de toekomst!
Muhammet Ögütcüoglu
senior consultant
Ik was op zoek naar een werkgever waar ik in mezelf verder kan investeren in de IT-Pensioenwereld. Een bedrijf waar ik elke collega ken. Een bedrijf dat aandacht besteedt in zowel je persoonlijke als carrière ontwikkeling. Dat bedrijf is flexIQ.
Mei-Fung Ho
Senior Consultant