werving & selectie

zoeken, selecteren en verbinden
Goede kandidaten in contact brengen met verzekeraars, pensioenfondsen en pensioenuitvoerders, wij doen het al jaren. Daarbij richten wij ons op medior en senior posities in de IT en de pensioenadministratie.


werving & selectie zoeken, selecteren en verbinden
Goede kandidaten in contact brengen met verzekeraars, pensioenfondsen en pensioenuitvoerders, wij doen het al jaren. Daarbij richten wij ons op medior en senior posities in de IT en de pensioenadministratie.


zoeken

Onze opdrachtgevers kennen wij goed en weten dus wat zij verwachten. Naast dat wij een uitstekend netwerk binnen en buiten de branche hebben waar wij professionals uit kunnen benaderen, melden zich ook zeer regelmatig kandidaten vrijblijvend bij ons aan.

selecteren

Voordat wij kandidaten aandragen, houden wij uitgebreide selectiegesprekken. En tenslotte besluiten wij samen met de kandidaat of wij onze opdrachtgever gaan benaderen.

verbinden

Natuurlijk stopt ons contact met de opdrachtgever en de kandidaat niet na de plaatsing. Ook hier geloven wij in lange termijn relaties.

Geïnteresseerd geraakt in onze persoonlijke en professionele aanpak? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

De mensen achter flexIQ

Sinds 2013 ben ik onderdeel van het flexIQ-team. flexIQ staat voor mij voor kwaliteit van het werk, teamspirit en persoonlijk contact. Naast ons werk hebben wij regelmatig teammeetings en kennissessies met aansprekende gasten. flexIQ staat ook voor gezelligheid en leuke activiteiten, een hechte club collega’s.
Natoushka Isenia
senior consultant
flexIQ helpt mij om mijn ambities waar te maken en mijn werk continue naar een hoger plan te tillen! Ik vind het fantastisch om onderdeel van flexIQ te zijn en kijk met vertrouwen naar de toekomst!
Muhammet Ögütcüoglu
senior consultant
De belangrijkste reden om al ruim 12,5 jaar actief te zijn bij flexIQ is voor mij dat ik altijd geprikkeld moet worden om mij te blijven ontwikkelen. Bij flexIQ is die prikkel er altijd en zijn er voldoende uitdagende opdrachten. flexIQ staat voor mij ook voor een professioneel gerunde organisatie en een informele sfeer met korte lijnen. Al deze zaken spreken mij bijzonder aan.
Issam Oukrich
senior consultant
Ik was op zoek naar een werkgever waar ik in mezelf verder kan investeren in de IT-Pensioenwereld. Een bedrijf waar ik elke collega ken. Een bedrijf dat aandacht besteedt in zowel je persoonlijke als carrière ontwikkeling. Dat bedrijf is flexIQ.
Mei-Fung Ho
Senior Consultant